okmeydanı ağız ve diş sağlığı merkezi

dişlerimden geçirdiğim 2 dolgu, 1 kanal tedavisi ve 1 periapikal operasyon (kist alınması) yaptırdığım müessese.

detaylara bakmak gerekirse;

- bu hastanede dolgu yaptırmak büyük saçmalık. aynı diş için yapılan 2 dolgu da düştü ve özel bir dişçinin muyenehanesine gitmek zorunda kaldım. puan olarak 10 üzerinden 0 veriyorum.
- kanal tedavisi için normal randevudan farklı bir randevu sistemi üzerinden randevu almanız gerekiyor. burada uzman kişiler çalıştığı için normal randevudan farklı bir sistem üzerinden randevu alıyorsunuz. bu randevu sistemi 17:00'de açılıyor ve en geç 17:05'e kadar randevular tamamlanmış/kalmamış oluyor. burada yaptırdığım kanal operasyonu başarılıydı, bir hafta beklemek zorunda kalmanın olumsuzluğunu da puantaja katarsak puanım 10 üzerinden 8.
- periapikal operasyona gelince, randevu alımı için biraz önce dediğim farklı randevu sisteminden yapılması gerekiyor. burada öncelikle sizi bir hastane personeli karşılıyor ve bu operasyona mani olan bir hastalığınız olup olmadığına bakıyor. örnegin benim bir çeşit nöroloji rahatsızlığım olduğu için nöroloji doktorumdan izin kağıdı almam gerektiğini söyledi, mail ile alınan uygunluklar geçerli değil. (mail ile doktorumdan onay aldım ve işe yaramadı oradan biliyorum.)
her neyse operasyon için gün belirleme ıvır zıvırından sonra işlem gerçekleşti. daha önce farklı bir hastanede böylesi bir operasyon geçirmediğimden ağrıli sureç hakkında yorum yapmıyorum.
buna da sürecin yersiz uzaması ve personelin beceriksizliği sebebi ile yine 10 üzerinden 5 veriyorum.

özet geçmek gerekirse; bu diş hastanesi dişleriniz benimkiler kadar bakım gerektiriyorsa gidilebilecek, yok ufak tefek işlemler dolgular vs. var derseniz tenezzül edilmeyecek bir hastanedir.