sözlük yazarlarının instagram hesapları

konuyla ilgili 36 entry daha
Facebook grubunda olduğu gibi burada da takipleşmeyi başlatalım bence. Takibe takip yapmayanları bu baslık altında ifşa edebilirsiniz. Atış serbest

Kişisel profilimden sonra açtığım gelişme aşamasında olan profile bir el atarsanız harika olur :)

Buyurun >>>>buradan

edit 1:
normalde sonu gelmeyeceği için laf yetiştirmek istemezdim bu platformda ama hemen 2 entry alttaki yazara ettiği çirkin ithamdan dolayı cevap vermek için editliyorum.

öncelikle sana sosyal medyanın ne olduğuyla alakalı birkaç bilgi verip sonra yurt dışında sosyal medya ile ilgili yaptığım aktiviteleri anlatmak isterdim ama hiç gerek yok, direkt yaptığın ithama cevap verip kapatayım. çünkü burada olduğuna göre sosyal medyanın ne olduğunu ve ne denli bir güce sahip olduğunu biliyorsundur diye düşünüyorum. insanların binlerce para döküp türlü şebekliklerle takipçi kasmaya çalıştığını biliyorsundur. bunu ben başlatmadım, facebook grubunda aylık takipleşme olduğunu biliyorsundur. ifşa olup olmamak sizin tercihinizdir, zira benim için sorun yok, ekşi sözlük olarak kullanmıyorum. Burası gezginlerin birleşeceği bir platform olacaktı keza..

Neyse yaptığın itham, yani hırsızlık durumunu hemen açıklığa kavuşturalım da o kibir, kendini beğenmişlik ve kindar tavırların belki biraz körelir.

öncelikle fotoğrafların benim olduğuyla ilgili bir bilgi yazmıyor, aksine şu bilgi var hepsinde olmasa da bazı fotoğrafların altında: "all photos are not mine for credit please comment or pm".. yani : "tüm fotoğraflar bana ait değil, aidiyetlik için yorum ya da mesaj atın" anlamına geliyor. Belki ingilizce bilmiyorsundur diye yahut kin, nefret, haset o kadar gözünü kör etmiş ki görememişsin..

yollarda olup da bu kadar sevgisizlik, haset ve kini nasıl bedeninizde barındırıyorsunuz anlamıyorum. Burayı ekşi sözlük gibi kullanıp kendi fikirlerinizi fütursuzca yazacak ve küfürlerinizi istediğiniz kişiye edecek ve kininizi kusacaksınız ama lütfen benden uzak dur.. zira zamanım sana laf anlatmaya çalışmaktan çok daha değerli işlere gebe..

Sevgiyle kal, zira bu hayattan başka türlü zevk alamazsın..