sevgilinin telefonunu kurcalamak

Yapmayın arkadaşlar tavsiyemdir...
Sevgilisinin telefonuna saygılı, "kişisel alan" bilincinde olan güzel insanlar vardır. Bu davranışı ilgisizlikle suçlayacak aptallar da vardır. Birinin telefonunu izinsiz bir şekilde karıştırmak alenen güvensizlik belirtisidir, güvenmediğin ilişkinse ne diye devam ettirirsin? Güvenmediğin sevgilin ise o insanın hayatında işi ne? Güvenmediğin kendin isen özgüven eksikliğin için psikolojik destek alabilirsin.(alıntıdır)
bazen çok şey bilmek mutluluk getirmez cümlesinin karşılık bulduğu eylemdir.
Etik olmamakla birlikte karşınızdaki kişinin güvenilmez biriymiş gibi hissetmesine yol açacak durumdur.
kişisel saygı ve güven ortamını zedeleyen, ilişkiye de zarar veren durumdur. yani neden kurcalarsın ki, madem güvenmiyorsun başka şekillerde zorlayın, konuşun, ya da ne bileyim ayrılın, anlaşamayın filan.
Kurcaladığında bulduğun karşısında çekip gidebileceksen yap dediğim eylem. Götün yemiyosa kurcalama. Ne kadar az bilirsen o kadar iyi. Bir arkadaşımın sevgilisi şuan telefonuna göz tarama koydu. Kurcalamasın diye artık ama yediği bokları bir görseniz evde adam diye beslemezsiniz.

Bazen kurcalamazsın, tesadüfen ekranda gelen mesajları görüverirsin. Pislik ve miğde bulandırıcı insanlar
bana yapıldığında çok da önemsemediğim bir eylemdir. kişisel saygı, hoşgörü tabi ki önemli bunu kabul ediyorum ancak sevgilinin telefonunu karıştırmak da sana duyulan saygının seviyesini belirleyebilir. Kişisel olarak baktığımda ben, aldatıldığımı bu eylem sayesinde öğrendim. Onun dışında bazı sevgililerimin (ex) yüzüme "seviyorum, ölüyorum' diyip arkamdan 'ya ne salak kız hemen inanıyor' tavırlarına da şahit oldum. Şimdi iki yüzlü tavırlar takınılmıyor değil ilişkide. Arada iletişim problemi varsa; karşıdaki insan hayatındaki gelişmeleri size aktarmıyor da siz başka kişilerden, başka şekillerde öğreniyorsanız; eskiden olmuş bir olayı olandan farklı bir biçimde anlatıp anlatmadığını merak ediyorsanız sizi bu eylemden başka bir eylem daha kısa zamanda çözüme götürmez. Düşüncem şu yönde; ara ara ufak haylazlıklar yapılabilir ilişkide. Sürekli oluyorsa o konuda bir uzmana danışılmasını tavsiye edebilirim...
Hiç yapmadım, yapılmasını da istemem.Bir kerelik taviz bile ileride çok büyük sorunlara yol açabilir.Bu merak kıskançlıktan değil, direkt kendine ve karşı tarafa olan güvensizlikten geliyor.Eğer böyle bir sorun varsa da telefon kurcalayarak, takip ederek, kollarından zincirleyip eve kapatarak (evet bu da bir opsiyon) bir yere varamazsınız o yüzden oturun konuşun olmuyorsa da zorlamayın.Ha ortada hiçbir sorun yok, her şey mükemmelken mi böyle yapıyorsunuz? O zaman gidin tedavi olun arkadaşlar.

Küresel sivil toplum olarak zaten artık her şeyimiz ortada, kendimize sakladığımız o ufak alana da azıcık saygı duyulmalı.Arkadaşımın telefonu elimdeyken gelen mesaja bile bakmam, siz de bakmayın öğrenince ne bok değişecek hayatınızda? Bize söylenilenlerle, hissettiklerimizle ve bilmemiz gerekenlere daha mutluyuz, sokmayın burnunuzu bulduğunuz bütün deliklere.
Arkadaş hiç sevmemiş ya da sevilmemiş galiba.
Sevdiğini bırakmak o kadar kolay mı zannediyor acaba
O şüphe varken bile insan kendini kandırıp “yok canım benım sevdiğim böyle bir şey yapmaz” diyip ihtimal vermemeye çalişmaktadır.
Çok daha büyük somut bir şey aramaktadır bulunca anca vazgeçmektedir.
E sevdiğinden ayrılmamak içinde elin gidiyor o telefona en azından bir şey yoksa için soğuyor ve iyi oluyor yoksa güvenmiyorum hadi ayrılalım demek sevgiye yakışmaz
Evet telefona bakmayı kendime yakıştırıyorm ama sırf şüphe var diye sevdiğimi yarı yolda bırakmayı da kendime yakıştırmıyorum..
bu hatayı yapıp 4 yıllık ilişkimi bitirdim ben arkadaş! yapmayın böyle şeyler,
üzülürsünüz!
yapmayın ve net bir şekilde size de yapılmamasını tembihleyin, karşılıklı saygı oluşsun aranızda.

ama içinizde bir şüphe varsa sorun, dinleyin, şüpheleri çözemiyorsanız cevaplarla, zorlamayın, 10yıllık bile olsa ilişki bitirin. şüpheyle yaşamak en kötüsü, kimseyi içinize kurt etmeyin. ama öyle boş boş da şüphe edip karşı tarafı bıktırmayın.

insan öyle her hafta şüphe ediyorsa zaten olmaz o iş. güvenin, yıllarca güvenin, 1 kez şüphe ettiniz mi sorun, cevap tatmin etmezse bitirin. biraz kararlı olun. sonra gelin beraber içer ağlarız bunu da unuturuz.