uçak yolculuğu yapmak

/ 2
En sevdiğim Seyehat etme yöntemlerinden birisidir kendileri. Gideceğin yerlere ortalama olarak süreyi 10/1 kıyaslamasına indirir ve birkaç hava yolu şirketi haricinde aşırı derecede iyidir.

Şimdi bu yolculuk şeklinde en sevdiğim şeyi anlatacağım. Daha kapılar açılmadan ayaklanan her insana acıyarak bakıyorum koltuğumdan. Sanki açık tren bileti satın almış yolcular gibi ayaklatalar "lan biz neden kalktık eleman ne güzel oturuyor düşüncesindeler".
Tuvalete yakın bir koltukta oturuyorsanız sıkıntılı olandır. İnsanlar ne kadar seviyor işemeyi arkadaş, o tuvaletin hiç boş kaldığını görmedim. Dedim ben de bi bakayım bir şey var herhalde bu kadar uğrak bir yer olduğuna göre ama sıra gelmedi bir türlü. Latife bir yana büyük kolaylıktır. Basınç kulakları rahatsız ediyorsa da sakız çiğneyin.
2009 yılında kıbrıstaki büyük amcayı ziyaret için kullandığım ve ülkemizi kuş bakışı görme olanağı sağlayan güzel yolculuktur.. yolculuk süresini en aza çeker, zamandan tasarruf edersiniz..
dolaylı yoldan uçmanın seçeneklerindendir fazlası gökyüzüne sövmeye sebep olan eylem
herşeye rağmen keyiflidir ve başkadır bulutların üzerinde süzülmek gibisi ?
Bana göre de aslında bol bol air crash investigation izleyip yapılması gerekenlerden.

Öyle bir iki sahnesine değil de olayların geneline bakarsanız uçak korkusu olanların içini rahatlatabilir. Çünkü havacılık tarihi boyunca gerçekleşen her bir kaza uçaklarla yolculuğu biraz daha güvenli kılmıştır.

Meşhur bir havacılık atasözü var "havacilik kuralları kanla yazılır" diye eğer oturup izlerseniz siz de farkına varacaksınız durumun. İyi seyahatler.
İlk defa birini uçağa bindirmek, yanında onun heyecanını yaşamak güzeldir.ilk olmanın üzerimde hep bir mutluluğu olmuştur
Otobüs ve tren yolculuğunu uçak yolculuğuna yeğlerim.Zamandan kazanç açısından büyük nimet fakat bir türlü alışamadım ..Yaşasın tren, hızlı tren, kara tren ve kamil koç..
/ 2