gezerken türklerden kaçan gezgin

konuyla ilgili 7 entry daha
Türk bulunca ne oluyor ? yani Türk' le gezince de kötü bişey yok ki, kötü bi ayrıntı ya da neden diye sorulacak bir ayrıntı mı tartışılır. ( soruyu sorandan bağımsız )

Gezen türkler genelde çok iyi oluyor, yolda tanıştıgım ve ciddi manada dostum olan çok ama çok türk var. Hepsini geçtim genelde bilinçli ve düzgün bir kitle oluyor, hayatıma, hayatınıza çok şey katabilecek türkler var )


Tanışın, çekinmeyin. Ya ülkede kaçtık burda da mı çıktı yeaaaa triplerine girmeyin. Selam verin baktınız gereksiz uzaklaşın ne olabilir yani. Onlarca amerikalısı, bilmem nerelisi var gereksiz olan. Ezikce bir tavırmış gibi geliyor bana !

Abi Türk görünce kaçıyorum, uuuu ! nasıl cool oldun bilemezsin.

sanki Türk' le takılırken yabancıyla takılamıyor musun ? Ben de tek çık ya da kültürlerin birbiriyle iletişmesi tarftarıyım da Türk' lerden kaçıyorum ne abi, bunun kültürle falan alakası yok genelde ezik tavırdan dolayıdır.

Çünkü Türk' le karşılaşmanın bir hafta 1 gün gezmenin selamlaşmanın kahve içmenin senin söylediklerine engel olan hiçbir yanı yok. Ben bir sürü Türk' le bir sürü ortamlara iletişimlere kültür karmaşasına girdim, hiç öyle durum yok. Karşılaşırsan selam ver, rota tavsiye et hepsini geçtim bi gül geç ne olabilir.


Kiev otobüsü mantığında geziyorsa ona bişey diyemem.