ukrayna

konuyla ilgili 98 entry daha
Ukrayna bir gezginin gezebileceği vize istemeyen yeni kimlik veya pasaportla gidebileceğiniz harika bir ülke .
Hem tarihi yapısı hemde doğasıyla gerçekten insanı kendine hayran bırakıyor . (Yani ben çok sevdim )
Ama ben şimdi size gidebileceğiniz mekanlardan değilde görebileceğiniz güzel yerlerden bahsedeceğim.

1. Trenle Seyahat (Kyiv-Pasazhyrskyi, Vokzalna St, 1, Kyiv, Ukrayna, 02000)
Mutlaka ve mutlaka sovyetlerden kalma eski trenlere binip Mikullchin e gidin . (Tren yolu çok çok çok ama çok güzel ) Sizi orda tatlı bir Ukrayna köyü bekleyecek çok samimi çok sıcak tatlış bir köy . ( Gözünüz korkmasın sakın Bukovel Türk Otel var orda birşeye ihtiyacınız olursa çekinmeden gidebilirsiniz )
Köye yakın gezebileceğiniz Bukovel Ormanları ve Hoverla Dağı var . (Doğa severler için mutlaka görülmesi gerekiyor 🧐)


2.Fisherman’s Home ( Staryi Solotvyn, Jitomir Oblastı, Ukrayna, 13320)
Gölün ortasında bir balıkçı sığınağı olarak tanımladığım bu harika yeri keşfetmiş bulunmaktayım sizinde gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum . Ev hakkında internetten hiçbir bilgiye ulaşmanız mümkün değil hatta ukraynalı arkadaşlarınız sorsanız bile çoğu arkadaşınız bilmez. (Ben bi şekilde buldum o ayrı :) ) Jitomirden saat başı Staryi Solotvyn dolmuşu ile Fisherman’s e ulaşmanız mümkün ama size naçizane tavsiyem köyün girişinde inip eve kadar yürüyün görüp görebileceğiniz en güzel köy yolu :)

3.Bit Pazarı ( Петрівка, Kyiv, Ukrayna, 02000)
Eğer eski eşyalara , analog fotoğraf makinelerine,oyuncaklara, savaşta yazılmış mektuplara , rozetler ve aklıma gelmeyen eski olan herşeye değer veriyorsanız mutlaka sadece hafta sonu olan mavi metro hattının petrivka durağında bulunan bu bit pazarlarına mutlak gidin