acun ılıcalı'nın ekstrem insan olması

Geçenlerde Acun Ilıcalı demişki: "ekstrem bir insanım. Hollanda'da maç varken öğle yemeğini burada yiyip, akşamüstü hollanda'da maça gidip, gece atina'ya geçip orada 'survivor' seçmeleri yaptıktan sonra Türkiye'ye dönebiliyorum."

Uçağım var demek yerine ekstrem kelimesini seçmesi hoş olmuş!

Bende evden çıkarken montun üstüne mont giyip, on metre önümü göremediğim sis içerisinde yaradana sığınıp , botların kifayetsiz kaldığı buz tabakası üzerinde düşmeden yürüyerek, öğrencinin olmadığı okula gidip akşam da suların kesik olduğu evimde 'masterchef' izleyen bir memur olarak gayet ekstrem olduğumu düşünüyordum. Yanılmışım!
ekstrem değil parası olan insandır. istediğin kadar ekstrem ol, paran yoksa ekstremlik olarak büyükçekmeceden kartala toplu taşıma ile gidersin.