mine koraş

Aktrollerin ağzına laf veren sözde milliyetçi kadındır.

"Ben türk milliyetçisiyim Akp'ye hiçbir zaman oy vermem" diyerek bir genci rencide eden bu kadın şovdan başka bir şey yapmamaktadır.

Buyrun
Ülkemizde yaşayan, kişisel gelişim konusunda eksik kalmış bir kişidir.

Yaşanan Olay sonrası bayburt’lu genç; “bize böyle öğretmediler. Karşımdaki bir kadın ve bir büyüğüm eyvallah deyip gitmek yakışır bize.” tarzında bir açıklama yapmıştır.

Yaşanan bu ve benzeri hadiseler bizi ne yazıkki olumsuzluklara sürüklemektedir. gereksizdir. Ne olursa olsun küçümsediği insan bu ülkenin bir gencidir, geleceğidir. Bu şekilde insanları özellikle de gençleri kazanmak, bilinçlendirmek neredeyse imkansızdır. hadise yaşanırken çekilmiş videoda gencin yüz ifadelerine göz atarsanız insancıl, masum tebessümleri fark edebilirsiniz. Varsın andımızı bilmesin, öğrenir... Ama o tebessümü kaybederse, geri getirmesi neredeyse imkansızdır.